Dörrarna står öppna
under julhelgen

Publicerad: 2019-12-18

Har du inga särskilda planer för julhelgerna? Kom till Sandeklevshallen och spela fotboll! Genom ett samarbetet mellan stadsdelsförvaltningen, Familjebostäder och flera av områdets föreningar kommer dörrarna att stå öppna till Sandeklevshallen under julhelgen. Ungdomar, barn och deras föräldrar är välkomna.

Det stora dragplåstret är Julcupen i fotboll, men det kommer finnas annan sysselsättning för den som inte är intresserad av fotboll. Kaféet kommer att ha öppet och det blir dansuppvisningar, musik och spel samtidigt som turneringen pågår. För de mindre barnen och deras föräldrar blir det lek i friidrottshallen.

– Förra året hade vi många lag som spelade och ännu fler som kom hit för att umgås. Det var en jättefin stämning och vi ser fram emot att göra om det i år, säger Yoonis Hassan, föreningssamordnare i Östra Göteborg och en av arrangörerna bakom Julcupen.

Om Julcupen
Det kostar inget att vara med, det enda som behövs är att man har ett lag på minst fem spelare. Olika åldersgrupper spelar olika dagar. Kontakta yoonis.khalif.hassan@ostra.goteborg.se om du har frågor.

Arrangörer
SDF Östra Göteborg, Familjebostäder, Bergsjön SK, MBU, Jubba familjeförening, Bergsjön Somaliska kvinno- och barnförening, Bergsjön Taekwondo Klubb, Nigerianska familjeföreningen, Ghana union in Gothbourg